Maria Sjukgymnastik Center är bäst för att hjälpa människor aktiva sin kropp och själ maria hjälp

Maria Sjukgymnastik Centers i Pineville har förbundit sig att sätta normerna för kvalitet i kvalitet vård på ett säkert, etiskt och familjeliknande miljö. Vi strävar efter att erbjuda överlägsen rehabilitering som förbättrar den fysiska hälsan och funktionsförmågan för medlemmarna i vårt samhälle. Lokalt ägda av mycket skickliga sjukgymnaster, är våra mål att främja en hälsosam livsstil, förebyggande av skador och förbättra vår patientens totala livskvalitet. LAPT i Pineville öppnade sina dörrar år 1998 och flyttade till vår nuvarande plats inne i Maria Athletic Center 2005. Personalen och våra patienter njuta av bekvämligheten av att vara placerade i en toppmodern anläggning som tillgodoser nuvarande utrustning samt en varm vattenterapi pool för vår användning.

På Maria Sjukgymnastik och Wellness Center kombinerar vi den kompetens och filosofi traditionell sjukgymnastik med en helhetssyn på patientens behandling. Genom att använda manuell terapi, rörelsetekniker och terapeutisk övning kan vi återställa funktionen, lindra smärta och förse kunden med tekniker för att förhindra en upprepning av symptom. Kunderna får en hel timme av individualiserad behandling och utbildning. Kunden kommer att se samma terapeut vid varje session. Vi accepterar de flesta större försäkringsbolag, inklusive Medicare.

Under ett hem eller kontor assesment en sjukgymnast kommer till ditt hem eller kontor och bedöma utrymmet för säkerhetskraven, positionering, och rörelsefrihet för att minska smärta och låta personer med fysiska funktionshinder att stanna kvar i sina hem och kontor på ett säkert sätt.